Krångel med bloggen!

Hejsan tänkte bara berätta att bloggen krånglar och jag vet inte riktigt vad det är för fel. Det går inte att logga in på datorn utan bara på mobilen och jag tycker det är skit tråkigt! Ska fortsätta att försöka men är tveksam på att det kommer lösa sig av sig självt! Om det fortfarande inte fungerar imorgon eller senare ikväll så får jag helt enkelt byta lösenord och se om det blir bättre då. Om ni kommer ihåg det så lovade jag att slänga in en bildbomb från Kroatien och jag lovar att lägga upp det så fort bloggen fungerar på datorn igen!
Ha en bra vecka så hörs vi snart kram kram <3


emmaoclothing

Den här virkade klänningen ska jag beställa hem imorgon! Har kollat på den hur länge som helst men har alltid tyckt att den är för dyr men nej nu ska jag fasen ta ändan hur vagnen och klicka hem den! Älskar den verkligen och man kan matcha den lite hur som helst, den är liksom inte för fin! Vilket jag tycker är as bra! Jag vet att sommaren i stort sätt är slut men kan inte vänta! Får hoppas på några varma dagar till, så jag kan använda den åtminstone några gång innan vinter!
 
 

14.59 - Torsdag

Hejsan sitter just nu hemma i soffan med Becca och gör ingenting, snackar lite skit och kollar på tv. Idag var det skola från 9 till 10 så otroligt onödigt! Det enda vi gjorde var att hämta våra datorer inget mer.
Efter det tog jag tåget hem till Kumla och köpte lunch på fresh food and coffee och gud vad gott det var! Efter det drog jag direkt hem och har inte gjort något speciellt sen dess.
Idag ska jag vara med Becca, träna, städa och duscha. Imorgon är det skola igen mellan halv 11 och 2 sen blir det hem och fixa lite grejer till kvällen då jag och Albin ska ha mysmiddag här hemma och hyra någon bra film!
Nu måste jag sluta, ha en fortsatt bra dag kramkram!♥
 
 

Till Salu

Nu är jag igång igen med lite försäljning och denna gång är det ett par skor som jag köpte på citybird och aldrig har använt. Tycker om dom men känner att det inte riktigt är min stil och kommer troligtvis aldrig använda dom heller så tänkte försöka sälja dom. Som jag sa aldrig använda, storlek 38 och hur sköna som helst.
Är du intresserad av dom här skorna så kan ni mejla mig. [email protected] eller så kommenterar ni inlägget. 
(Alla pris går som sagt att förhandla)
Pris:- 250kr (ordinare pris:- 399kr)
 
 
 
 
 
 

Första skoldagen avklarad!

Hejsan, idag var det första skoldagen efter sommarlovet och jag överlevde! Började vid halv 9 och slutade halv 11. Vi gjorde inget speciellt fick massa information och så. Efter skolan åkte jag direkt hem fixade lite käk, städade, redigerade bilder och kollade runt efter lite skor och kläder. Vid halv fyra kom Albin och sen dess har vi myst, vart i Hallsberg en sväng och nu kollar vi fotboll. Snart blir det att krypa ner i sängen och kolla på film och sen sova. Börjar 10 imorgon och slutar runt 2 så bloggar när jag kommer hem. Kommer att blogga dåligt i ett par dagar till för vi har inte fått våra datorer än, dom kommer vi förmodligen att få på torsdag, så då lovar jag att bli bättre!
Nu ska jag börja göra mig redo för sängen hoppas ni har haft en bra dag och en bra skolstart! Pusshej<3


Sista dagen på sommarlovet

Hejsan allihopa allt bra med er? Här är det toppen bra, insåg precis att skolan börjar imorgon och det ska faktiskt bli skönt, det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen, till rutinerna.
Den här sommaren har varit väldigt bra faktiskt. Kanske inte har vart den bästa om man tänker på vädret men annars har sommaren varit toppen! Började som ni kanske vet sommarlovet med två underbara veckor i Kroatien med massa sol, bad, god mat och upplevelser. Sen blev det en veckas jobba i Norrköping och det måste jag säga att det var en av dom bästa veckorna i mitt liv. Sjukt rolig & händelserik vecka, Jobba på SSC det är något jag tycker att alla ska göra och något jag definitivt kommer att göra om! Har också jobbar som badvakt nere på djupadalsbadet, samma sak där otroligt rolig men rätt segt. Sen var jag också i Strömstad men Albin över en helg och hade det super mysigt och trevligt. Utöver det har jag umgåtts med vänner, familjen och såklart Albin.
 
Jag ber om ursäkt för att jag har bloggat så otroligt dåligt den här sommaren men har inte haft någon dator och har också spenderat större delen av tiden hos Albin men jag lovar att bli bättre nu när skolan börjar igen. Tänkte också slänga in en otroligt bildbomb från Kroatien snart!
Nu ska jag käka lite sen drar jag nog iväg och solar känner mig väldigt blek! Ha en fortsatt bra dag pusshej!♥
 
 

22.20 - torsdagkväll

Hejsan ligger just nu hemma i soffan och kollar runt på lite kläder och resor på mobilen och lyssnar på musik. Det fick bli en lugn hemmakväll ikväll har inte vart hemma på två kvällar så det var väl på tiden nu! Har som ni kanske förstår vart i Hallsberg hos Albin och gjort massa skoj! I tisdags när jag kom dit gick vi direkt hem till hans moster och träffade bebisen Ture! Hur söt och liten som helst! Efter det gick vi och träffade några av Albins kompis och var med dom större delen av kvällen. Igår så låg vi hemma i sängen ett bra tag men sen mot eftermiddagen/kvällen åkte vi och badade med Max, Amanda och Karin sen drog vi vidare till Erik och där var vi kvar ett bra tag.
Kom hem vid två tiden idag och då fick vi besök av världens bästa kusin Alexander då blev det massa lek, sol och fika. Mycket trevligt och sen avslutade vi dagen med att åka och kolla på när lillebrorsan spelade fotbollsmatch och såklart vann kumla med 3-1! Grymt bra jobbat killar! Imorgon blir det sol, bad och barnvakt! Kan slänga in något eller några inlägg imorgon! Ha en bra kväll pusshej <3


Säsongsstart!!

Hejsan allihopa, hoppas ni mår bra för det gör inte jag haha! Idag var det säsongsstart med innebandyn och jag är helt slut! Träningen började med 15min löpning sen bollhall i en och en halv timme och tillsist 15min löpning igen! Ni kan ju förstår hur slut jag är! Nu inser jag att det var väldigt dumt att fuska med löpningen och träningen i sommar, så nu får jag igen! Kommer att ha sån jäkla träningsvärk i hela kroppen i fasen flera veckor framöver... Men det är bara att hålla ut! Satsar man så gör man. Så ja nu har innebandy säsongen startat och det kommer att vara fullfart väldigt länge framöver! Med det menar jag 3 träningar i veckan, plus en egen träning, minst en match per helg, cuper, ungdoms-SM, serie och ja massa annat. Så jag kommer nog att ha fullt upp, men det ska bli kul att komma igång igen på riktigt!
Nu har jag precis tagit en dusch och nu ska jag dra på mig myskläderna, fixa lite fruktsallad, lägga mig i sängen, kolla på någon bra film och bara slappa! Pusshej<3


Shopping!

Detta köpte jag igår när jag var på marieberg med Becca men tre av tröjorna köpte jag förra veckan då jag var på marieberg med Albin!
Sitter just nu och blir fixad i håret av Becca för ikväll är det 40års fest som står på schemat! Albins morbror fyller nämligen 40 och det ska såklart firas! Hoppas ni får en bra lördag kväll pusshej♥
 
Tröja&linne - bikbok
Tröja - Gina  Linne - Bikbok
Body mist - body shop  fondation - H&M
Jenas linne - Bikbok
Tröja - Bikbok
 
Skjorta - H&M
 
 
 
 
 

21.48 - Fredag!

Hejsan allihopa, haft en bra fredag?
Min har varit toppen! Började dagen med 5 timmar jobb. Idag var det sista dagen på sommarjobbet, lite sorgligt faktiskt har haft 3 jätte bra veckor och skulle inte tacka nej till att fortsätta jobba där men vem vet det kanske händer! Får väl helt enkelt söka jobb där nästa sommar!
Efter jobbet åkte jag till Marieberg med Becca och spenderade lite pengar, lunchade och snacka massa skit! Skönt att få prata av sig lite! Och efter Marieberg åkte jag nästan direkt till Hallsberg och här kommer jag att spendera större delen av helgen! O nu filmmys! Hörs imorgon pusshej<3


Strömstad

Som ni kanske vet så var jag i Strömstad med min pojkvän i helgen och jag hade det toppen bra! En av dom bästa helgerna i mitt liv. Här kommer iaf lite bilder som Albin tog i Strömstad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19.15- biomys med familjen

Hejsan, sitter just nu på SF bio med familjen och väntar på att batman The dark knight rises ska börja! Är sjukt taggad alla säger att den ska vara grymt bra så har otroligt höga förväntningar. Vilket egentligen inte är så jätte bra för kommer säkert bli lite besviken eftersom att mina förväntningar är otroligt höga men det återstå att se. Nu ska vi gå i salongen hörs senare eller imorgon kramkram <3


09.10 - måndag & jobb

Godmorgon allihopa, har ni haft en bra helg? Min har varit jätte mysig och trevlig! Spenderade som sagt helgen i Strömstad med Albin och hans familj och jag kan ju bara säga att jag redan vill tillbaka! En helg var alldeles för lite, det fanns så mycket att göra och se, men jag tror inte det var sista gånger vi var där, vi ska försöka hinna åka ner en gång till innan hösten/vinter kommer! Kan lägga upp lite bilder och berätta mer om Strömstad senare men nu måste jag fortsätta jobba. Ha en toppen bra dag puss&kram<3


08.17 - Godmorgon

Godmorgon allihopa, allt bra med er? Här är det bra, trött som satan bara men annars är det som sagt bra! Sitter just nu på jobbet och gör ingenting, som vanligt.. Börjar tröttna på det här med att inte ha något att göra, men jag ska väl inte klaga. Finns ju faktiskt folk som har det värre haha. Idag jobbar jag bara till halv 10 för sen vid 11 bär det av till Strömstad för att spendera helgen där i pojkvännens stuga. Tror det kommer bli jätte mysigt och trevligt, det ska bli så skönt att komma bort lite. Nu måste jag sluta är ju trots allt på jobbet så ska väl försöka arbeta lite. Ha en toppen bra dag så hörs vi senare pusshej<3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu