Sofia 18år!!!!

Hejsan allihopa idag är det inte vilken dag som helst min bästa kompis Sofia fyller nämligen 18 år idag! Stort Grattis till dig gumman! Så ikväll blir det att fira henne!
Sofia jag älskar dig så otroligt mycket och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Du har alltid funnits där även fast jag kanske inte alltid har förtjänat det, men du fanns där iaf! Vi har känt varandra väldigt länge nu och jag vill aldrig förlora dig! Du är som en syster för mig och jag är så tacksam för att du finns i mitt liv, att just jag skulle få en så bra vän är helt otroligt! Vi har varit med och mycket du och jag, både bra och dåliga saker men vi har alltid tagit oss igenom det. För vi har varandra. jag hoppas att vi kommer vara vänner livet ut och göra allt det där som man ska göra med sin bästavän! Jag vill att våra barn ska bli bästa vänner och umgås och uppleva allt det som vi har gjort. Ha den vänskapen som vi har haft! För den är ovärderlig. Jag älskar dig Sofia och oavsett av som händer så kommer jag alltid göra det<3

Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

sv: detsamma :D

2012-02-18 @ 19:52:33
URL: http://eemma.se
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Okej :) Jag har haft en bra helg hittills. Var ute igår och hade kul, och idag slöar jag hela dagen och kollar på One Tree Hill. :) Har du någon serie du tycker är bra och följer? :) Kram!

2012-02-18 @ 21:11:43
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: FlizanLizan

sv: allt bra? :D

2012-02-19 @ 10:36:14
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Angel ☆

Jaså, vad har du hittat på för kul som gjort dig så sliten? =)

Med mig är det bra, är lite seg från igår men dansar man halva natten får man skylla sig själv :P

2012-02-19 @ 19:53:58
URL: http://dinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu