2a Januari 2012 - bildbomb

Hej Bloggen!
Idag har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Har bland annat kollat på föräldrafällan , den filmen är så otroligt bra och kommer ihåg när man var mindre och alltid ville titta på den. Den filmen väcker faktiskt en del bra minnen.
Har också tittat på resor till Kroatien. Vi ska nämligen dit i sommar i två veckor. Det ska bli så skönt. Hoppas att lite fler familjer följer med, det är alltid kul. Vi har vart i Kroatien 3 gånger tidigare och jag älskar Kroatien. Det är ett resemål som jag verkligen rekommenderar. Tycker också att Thailand är ett måste. Men ett minus med Thailand är att det börjar bli ett sådant vanligt resemål, och det blir mer och mer turister och jag tycker personligen att det kan bli lite jobbigt. Vi var på Koh Chang och där var det inte alls mycket turister. Lugnt och skönt, fina stränder, turkost vatten, härligt folk, god mat ja allt var perfekt.
Nu ska jag hjälpa mamma lite, vi ska ta ner julgranen, vill inte det blir så tomt då men men hoppas ni får en fortsatt bra dag. Kram kram♥
Här kommer en bildbomb från Thailandsresan!

Postat av: Amanda

Hihi ja visst är den!

Härliga bilder :)

2012-01-02 @ 19:18:59
URL: http://amandaevajohansson.blogg.se/
Postat av: M*

- nice pics!

2012-01-02 @ 22:24:20
URL: http://ILROMANISTA.SE
Postat av: Matilda

Hej ! Jag ska snart åka till London så jag undrar om du har några kickasslondontips att dela med dig av ? Du verkar vara en kreativ tjej så tänkte att du nog är rätt person att fråga !

Tack

2012-01-02 @ 23:50:04
URL: http://matildasundkler.blogg.se/
Postat av: aagnes

härliga bilder! (:



tack så mycket lina!! :)

och detsamma :D

2012-01-03 @ 19:33:57
URL: http://anderssonnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu